Хорошие девчата из кинофильма Девчата Nice girls

Эдуард Лейтман
http://www.youtube.com/watch?v=ZDnUIRFekoY

There're nice girls around with smiles on friendly faces
With eyes that are exhuming their bright and charming light.
And only they start singing then starlings in all places
Begin tweeting together with them too left and right.

While climbing to a mountain or falling sharply down
We walk a path of life and there is no end in sight.
And in a toughest moment without any doubt
They’ll ensure us swiftly that everything’s alright.

Just with a dawn’s arrival and after heavy labor
Those merry songs we hear everywhere anytime.
Then shouldn’t we admit to the sooner or the later
How we are delighted with their voices’ chime.


Автор текста (слов):
Матусовский М.
Композитор (музыка):
Пахмутова А.

Хорошие девчата, заветные подруги,
Приветливые лица, огоньки весёлых глаз,
Лишь мы затянем песню,
Как все скворцы в округе
Голосами своими поддерживают нас.
Лишь мы затянем песню,
Как все скворцы в округе
Голосами своими поддерживают нас.

То поднимаясь в гору, то опускаясь круто,
Бежит дорога наша и не видно ей конца,
И вам всегда помогут в нелёгкую минуту
Наши верные руки и девичьи сердца.
И вам всегда помогут в нелёгкую минуту
Наши верные руки и девичьи сердца.

И рано на рассвете и после трудной смены
Весёлые запевки в нашей комнате звучат,
Скажите нам, ребята, скажите откровенно,
Было б скучно, наверно, на свете без девчат.
Скажите нам, ребята, скажите откровенно,
Было б скучно, наверно, на свете без девчат.