Обичта

Асен Стефанов
                О Б И Ч Т А


                Младите хора се събират и се обичат,
                И само глупците може да отричат,
                Че това е нормален човешки нагон!
                Но не е само това,моля,пардон!

                Има неща, за които не може
                Само с думи да се разкаже,
                които се крият ,нейде дълбоко където
                трепти душата и бие сърдцето.

                Там,където се разпореждат музите.
                Там ,където се чува най-нежната музика,
                от където извира радостта
                и се ражда и излита обичтта.

                От там и моята радост и обич извират.
                Радостта,че те имам реално,сега.
                Обичта-когато ръцете и лицето ти милвам
                и когато галя нежно топлата ти снага.