Молитва

Svyatoslav Synyavsky
Збожеволіти може кожен
З глузду з'їхати - що з гори
Сохрани мені розум, Боже!
Неню Рідний, поговори
знаками,
              колами, 
                світлом,
променем, що сочиться з хмар...
Потримай мене ще на Світі
Я люблю твій коштовний Дар!