Це не ми

Ксения Бородай
Насправді це не ми,
Це просто наші тіні,
У холоді зими,
В передчутті весіннім.
Насправді це не ти,
Це просто фотографія,
Лиш тиша пустоти,
Частина біографії.
Насправді це не я,
Це просто мої вірші,
Це просто почуття,
Тепер уже торішні.