***

Ксения Бородай
Сьогодні я довго буду не спати -
Я буду думати про тебе, про нас із тобою,
Знову опівночі буду що-небудь писати
У думках, у словах, у складах з головою.
Буду читати в глобальній мережі Жадана,
Плакати від його «сонних артерій»,
Буду мріяти, що для когось я буду кохана -
Такого ж як я – любителя високих матерій.