Руки дай трошки погрiть...

Борис Смыковский
 Руки дай трошки  погріть.
 Як  вони  бідні  замерзли !
 Дихати буду на них,
 Іній збивати зашерхлий
 З пліч і розсипаних кіс.
 Нам ще далеко до смерті.
 Трунок гарячий – любить
 Знову весну нам поверне.
 Тихий у світлі іскрить
 Сніг. Опускається  вечір.
 Віхола стихла на мить,
 Над поцілунком завмерла...