Close the door

Вениамин Борисов
Open your heart
Open your door
Все это фарс,
Все это вздор
Chase after me
Warm our past
Просто возьми
Целого часть
Telling the truth
Waking me up
Я же не трус
Я просто так
Morning becomes
Evening someway
Это про нас
Хочешь – не верь
Send me a kiss
Hear my voice
Ну, улыбнись
Все, понеслось…
Close the door
Close my heart
Выстрел в упор
Время -  назад.

2010.
(c)