Радост

Асен Стефанов
               

Намерих те!
Намери ме !
И се събрахме.
Събраха се нашите
клети,сродни души,
които излъчваха
някакъв зов,
които са пълни
с обич,с нежност
и много човешка любов.
Събрахме се,
и в един ритъм
ще бият нашите сърдца,
докато ни прибере
Майката земя.