Певне, ти й не знав...

Оксана Стеценко
Певне, ти й не знав, що на обличчі
після сліз - лишається сльота.
А тобі, доречі, дуже личить
ця любов - висока і проста.

А моя - проста та безпорадна.
Безнадійно щира, як дитя,
що, життя на смерть змінити ладне,
щоб пізнати сенс цього життя.

Я відкину сумніви, як решту
мотлоху негідного, й про всяк
випадок повірю, що нарешті
ти з моїм коханням стрінеш...ся.

(08.01.10)