За воротник

Ачагов
-обратись ко мне
обратись в меня
обратись со мной
хорошо
обернись назад
обернись вперед
обернись ручьем
и вернись
-оборот один
оборот второй
оборот приворот
отворот
затворись затвор
отварись отвар
отворись отвор
отвали