Вибори медовые...

Любовь Музыка
              Вибори медові…

                Від панських «щедрот», шлунок їсть,печія.
                Всі їх обіцянки, що в річці  вода.
                Солодкі «цукерки» - брехня роздає,
                І медом на серце, все л'є нам і л'є.


Ой, пішла я поміж люди, правди пошукати.
За кого ж мені свій голос, людочки, віддати?!
За брехню, що медом л'ється, на нашу голівку,
Вибирати чоловіка , чі « нещасну»  жінку?!
Вони всі - «бомжі безхатні, без грошей в кішені»,
І для кого, ця їх «правда»? Ми ж, уже навченні !
Вироби всі макаронні, на вуха нам начеплять,
Ми ж для них-не люди, «лекторат» ми, челядь.
Мозок напрягаймо! Той, хто був при владі,
Зробить знов з нас баранів, яким місце в стаді!
Вибирати треба тих, хто ще нас не зрадив
І «панам», що господують, докрасти все- завадив.

                Січень,  2010 р.