Ой, по рiднiй Украiнi...

Любовь Музыка
                Ой, по рідній Україні…

Ой, по рідній Україні, знов брехня гуляє.
І народ наш «дуже вільний», пана вибирає.               
Серед панства бійка, сварка-за місця в палаці,
Батраку ж,  як років 300 - кістку, як собаці!
Не дивиться їм у очі, в рот не заглядайте!
Ми ж козацького всі роду, це ви пом'ятайте!
Своїм розумом живіть ви, не живіть брехнею,
Бо загине Україна! І ми разом з нею…

                Січень, 2010 р.