Диво- дивне...

Любовь Музыка
                Диво- дивне…

   Диво- дивне в Україні скоїлось сьогодні:
   В президентських перегонах - виборці «народні».
   Від якого ви народу, хлопці та дівчата?
   На велике барське крісло, вас дуже багато!

   І чого ж вам так нейметься? Не все ще покрали?
   Вітер виє у карманах нашої Держави.
   Не маємо й копійчини, ми в багнюці борга,
   Україна вже давненько, на порозі  «морга».

   Відчепіться ви від неї, дайте ж  їй пожити!
   Їй не треба таких діток, кров щоб з неї пити.
   Позбирайте ви валізи, та геть - за кордони !
   Під народні щірі співи, під церковні дзвони.

   Може там вам «руки білі» - враз повідбивають,
   Щоб не крали, не чіпали - там закони мають!
   Люди добрі, диво-дивне скоїлось сьогодні,
   З вами знову, ми на граблі, наступити згодні!
   
                Січень,  2010 р.