Snow is gently...

Марина 22
Snow is gently coming down,
Every treetop being crowned.
Under moon's seductive gaze,
Shimmers snow like diamond maze.
But the wind, in restless mood,
Through the calmness will intrude.
In the pearly streets it'll play,
Greeting every winter day.
Through the sapphire of the sky,
Santa Claus is passing by.
And the joy shell sneak through cold
With the stories yet untold...


Снег спускается с трепетом нежным,
Коронуя деревья неспешно.
В обольстительном взгляде луны
Серебрит лабиринты зимы.
Только ветер, дыша неспокойно,
Тишину заглотает невольно.
Он примчится с морозом играть,
Зимний вечер жeлая обнять.
Под сапфиром далёких небес,
Дед мороз напророчит чудес.
Просочатся улыбки сквозь холод;
Станет сказочным весь этот город!