Кохання схоже так на сон...

Геннадий Сивак
Кохання схоже так на сон,
Твої сумні, знов, бачу очі,
Ти пам'ятаєш, як вагон
Сховався під покривом ночі...

Вслід стеле листя жовтий цвіт,
Зірки шепочуть нам охоче...
Та шлють закоханим привіт,
Терези - прихощі дівочі...

Все ваблять погляди з вікон,
Розшукую твою усмішку,
За нею йти, знов, годен пішки,
Кохання схоже так на сон...

Автор Геннадій  Сівак.
7 липня 1998 року.