Усё - проста!

Вячеслав Зайцев 2
Усё прыгожае - так проста,
Цiха пачыналась…

Помнiш, -
Першы поспех твой,
I тое слова,
I та песенка, -
Якую,
Мацi напявала;
Просценька яна была,
Таксама….

I  ў хваробе,
I  ў нягодзе,
Ты заўсдёы ведай тыя словы:
Усё прыгожае – так проста,
Цiха пачыналась….