Семейная идиллия

Анатолий Подвалюк
Мама грає, пише вірші.
Катя з Яном- вчиться.
А тато крутиться, як той
вуж на сковорідці.

Де він крутиться, що робить?
Ще й гроші заробляє.
Бо він  у нас- як вундеркінд,
до всього хист має.

Хтось  і далі буде вчитись,
а хто й працювати.
Життя краще кожен з них
тоді буде мати.

А як вивчиться наш Яник
на саксофоні грати-
буде вся його сім*я
"джазу" танцювати.

Так і жиае сім*я їхня,
не впала духом досі.
Бо ж вони, як і всі люди,
мають "муху в носі".