Всупереч часу!

Елена Дригола
Я мрію про тебе і вдень, і вночі
Заплющую очі - в обіймах тону..
Я хочу, так хочу тебе… Не мовчи!
Я серце твоє до душі пригорну.

Цілую вуста… Ти для мене - не гріх!
Потраплю у пастку своїх почуттів.
Нехай я коханкою буду, для втіх,
Щоб лише зі мною за обрій летів!

Зігрію тебе, свого серця теплом.
Ти поряд зі мною по справжньому мрій!
Візьму твою душу у вічний полон.
Ти всупереч часу залишишся мій!