воздух

Алёна Ибрагимова
воздух.
всё - воздух.
в волосах
в словах
на щеке -
в о з д у х.

моменты
впечатления - отзвук
всё - в о з д у х.

__________________
вдохни
в  н е г о
побольше
смысла
и
тепла...