Коли мiсто суму, полоскочи вулицi...

Юлия Чорненька
Коли місто сумує, полоскочи вулиці
Мобільний оператор тобі допоможе...
Я так думаю... Відкинь Кустурицю!
Я знаю - ти зможеш, ти знаєш - я зможу.

Коли місто сумує, зніми з ніг шкарпетки.
Пальцями ніг відчуй тільки колір...
Місто все зрозуміє, воно наших предків,
Бачило зазвичай оголених.

Коли місто сумує, помолися за землю.
Відкрив в собі небо, ти побачиш майбутнє.
Зітри з долонь нерви, зітри з очей стелю,
Полинь в відчуття, що мають всі люди.

Коли місто сумує, полоскочи вулиці,
Я здамся та посміхнуся від серця,
Мобільний оператор запише Кустурицю...
І все буде легше, мені так здається.

Ми буде їсти фрукти без хліба,
Ми будемо бігти туди, де веселка...
Полоскочи мене зранку... мені це потрібно
Місту потрібно... щоб стати веселим.