Молитва

Людмила Горина
Почуй мою молитву
Почуй, тебе благаю…
Мій сокіл, мій єдиний!
До тебе я співаю…
До тебе думка лине,
До тебе серце рветься…
Мій сокіл, мій єдиний!
Невже ти не озвешся?

Нічого я не хочу -
Окрім тобі співати…
Твої вуста і очі
Так сладко  цілувати…
Пробач мені, коханий!
За давній біль і муку.
Пробач мені, бажаний
За вічную розлуку…

Почуй мою молитву
Почуй, далекий друже!
Хай вітер легкокрилий
Зі мою разом тужить
І хай пісні-надії
Летять по волі вітру…
Мій сокіл, мій єдиний!
Почуй мою молитву…