Ламбада

Анатоль Кудласевич
               ЛАМБАДА

Не сядзіцца Насці ў хаце.
         Дождж  прайшоў па вуліцы.
         Вельмі хоча забаўляцца –
         Да матулі туліцца:

       -- Буду слухаць цябе, мамка,
         Не пярэчыць ані ў чым,
         Толькі выйдзем на палянку,
         Па сцяжынцы прабяжым.

         Крок за крокам Насця скок!
         Ой, як Насця рада:
         На сцяжынцы чарвячок
         Танцуе  л а м б а д у.