АРхе-ТИпи-СТраху

Svyatoslav Synyavsky
Для Ганни О.

     "І тонни води під ногами.
   І білі сліди…"
І чорні підкови-карбунки на кризі
 У ризи шовкові вже ніч повилася...
  Іди!
    Іди вже!
          Іди!
Та нічого не бійся,
   бо страх - то марнота
      і марення предків,
        обійстя котрих
           кляті обри спалили...