Ко-му-нi-ка-цi-я

Svyatoslav Synyavsky
 Текст-надихач:
http://www.stihi.ru/2009/11/28/5508


КОридори коридори, ліфти, двері, переходи…
Кут глухий, стіна, бійниця, спека, сонця колісниця
І в негоді і в погоді, не спиниться… не спиниться, не спинити
мерехтіння … спиці, спиці вже зливаються в одне
І воно уже мине…незабаром, незабаром…
         МУзика потребує повітря, стін, склепіння, струн
         Вона потребує серця тендітного,  такого ж розуму
         Музика потребує мужності, жіночого терпіння
         Ніжності слуху і рук…
              НІхто не хоче слухати.Нікому сказати: «Кохаю, люблю»
              Хата твоя – зкраю, біля лісу.Над ним небокрай…
              В кімнаті у люстрі якийсь Незнайомець питає:
              «Це – кома чи край*?»
                КАлитка грошима набита, пихою Еґо… аж лусне от-от
                Сидить в Однокласниках, Вконтакті, в ЖЖ
                Жижки тремтять, піднімаються тиск… «Ідіот, ти цього хотів?» -
                Хлопчик питає… «Роббі, Василько, Роже?»
                Тиша…самотність…уже …
                ЦІлі давно помічені крейдою
                Іноді оком… Іти навмання - що курей доїти
                Втрапиш в халепу, не кажи:
                «Я не нароком»!
                Ясно все і про всіх зрозуміло дурням,
                які навіженно про це кричать.
                Розум починається з розуміння,
                Що він – новонароджене немовлЯ

* край - кінець