и вот началось

Йййаг
оригинал тут:http://stihi.ru/2007/03/23-2613
ивритский текст в первой реце ниже

вэ шув зэ итхиль:
мошах отха галь цунами
ле симтаот, ле пинот вэ ле пабим а-махниким.
вэ мишеhи шув лохешет леха: "бо, мами"
вэ хибуким.

вэ мишеhи ба йаин вэ йаин вэ йаин
ташке отха, вэ тига, вэ тильхаш:" хатих".
ата тисболь, мэнумас, тэхаех коль дака, адаин
бэ тохеха ешь рак гоаль вэ кор самих.

вэ мишеи тицхак, вэ ата - тэханек бли руах,
вэ шув тильхаш:" ата яфэ бэ тируф",
вэ ата тэхаех, тицлоль ле халон патух,
вэ аз тауф...