Тебе я з раем можу порiвняти

Любовь Иванова 2
Тебе я з раєм можу  порiвняти
Моя свята, нескорена земля.
Усі стежки, як ланцюги-канати
Ведуть туди, де народилась я.

А там шумить трава рiзноголоссям,
Над нею зграї зтруджених джмелів.
Я, як дитя, купаюсь в чистих росах,
ЙдучИ босОнiж по святій землi.

Тут навіть сонце світитьяскравіше
І неповторність барвів в кольорах!
В своїх відтінках небо голубiше,
Краса й чарівність в диво-вечорах!

Свята моя, улюблена, єдина,
Тебе між інших сам господь обрав!!
Приймай вітання, ненько Україно!
У день свободи, віри і добра!!