Цветаева - I tread lightly on the ground

Кристина Девулите
I tread lightly on the ground -
It's a sign of clear conscience,
I tread lightly on the ground,
And my song has clear sound.

God has put me, lone and lonely,
In the middle of the earth, said:
Be a bird, be not a woman -
Therefore just fly and sing.

_____________________________

Поступь легкая моя -
Чистой совести примета,
Поступь легкая моя,
Песня звонкая моя,

Бог одну меня поставил
Посреди большого света,
Ты не женщина, а птица,
Посему - летай и  - пой

(с) Цветаева