Серце

Вера Клименко
На тарілці моє серце.. Ти замовив. Спробуй, любий.
Не соромся. Сподіваюсь, смак згадають твої губи…
Зжерло серце твою думку. Запах. Чортова ідея.
Ти там. Там сумбурна зустріч. І знайома нам лиш фея.
Доторкнись до моїх жанрів. Зрозумій, прошу, не бійся.
Не змішай любов і дощик. Це банально. Схаменися.
Квіти. Дуже їх багато. Поховала твої жести…..
Хай там що… Але мене в цей момент хтось мусить нЕсти…
Пожалітися на мрію? Звести на нівець ідею?
Відроди мене, благаю. Воскреси прекрасну фею!