Зоря

Владимир Залюбовский
Ми поряд з тобою тільки ти і я
Ми дивились на небо і впала зоря
Ти загадала бажання про дорогу до моря
Про велике кохання, та мабуть не зі мною


А зоря собі летіла
І змінити нічого вже не хотіла
Адже так довго в небі сіяти
І ніколи нікого ніколи не кохати

А я мріяв про тебе та пройшли ті часи
І нічого не треба і нікуди ні куди іти
Забуваю про тебе ти давно не моя
І дивлюся на небо може десь летить моя  зоря