В. Туков, Ева Яблокова Поёт петушок

Яблокова Ева
           ПОЁТ ПЕТУШОК
          песня для детей

Поёт петушок поутру : « Кукареку , кукареку !»
Всегда он так рано встаёт и солнышко будит- зовёт !

Припев :
Пой , петушок , звонко пой : « Кукареку , кукареку !»
Утро проснётся с тобой : « Кукареку , кукареку !»
 
Идёт петушок по двору, наш петушок. « Кукареку !»
Он важно водичку всё пьёт и зернышки ловко клюёт!

Припев :
Пой , петушок , звонко пой : « Кукареку , кукареку !»
День веселее с тобой : « Кукареку , кукареку !»

 
Зовёт петушок всех на корм:« Кукареку », - весь птичий двор!
Пушистых цыплят приглашает. « Кукареку »,- оглашает !

Припев :
Пой , петушок , звонко пой : « Кукареку , кукареку !»
Как хорошо всем с тобой : « Кукареку , кукареку !»

 СПІВАЄ ПІВНИК

Наш півник уранці співає
«Кукуріку, кукуріку!»
Свій день так завжди починає,
Та радісно  сонце вітає !

Пр :
Півнику наш  заспівай :
«Кукуріку, кукуріку!»
Дзвінко та гучно лунай :
«Кукуріку,кукуріку!»

До птичні наш півник іде :
«Кукуріку, кукуріку!»
Поважно  водичку він п’є,
Зернятко ловко клює.

Пр :
Півнику наш  заспівай :
«Кукуріку, кукуріку!»
Піснею день зустрічай
«Кукуріку, кукуріку!»

Ранкова все пісня лунає
«Кукуріку, кукуріку!»
Наш півник курчат викликає
Та зернятком їх пригощає .

Пр :
Півнику наш  заспівай :
«Кукуріку, кукуріку!» 
Ранок завжди  зустрічай : 
«Кукуріку, кукуріку!» 

ноты :http://www.detki-74.ru/polesnoe/song/tukov_yablokova_6.php