Встанет

Татиана Комарова
2003-2004 ВЕРШНИКИ АМАЛЬГАМИ

Встане

Сонце прокинулося раніше за мене і піднялося:
нагодувало,
напестило,
насолонило,
                насолодило,
                навітамінізувало –
                Dolce Vita –
                ще довше…
…тепер я не відчуваю себе бездомною
                коалою
                на річці
                Каялі…
- Ало! Алілуйя тобі, любове моя…
…лілії не потрібні…
…тільки ти…
блищання,
                смак білого дощу…

вологість торкань…
                мої зіниці –  заручниці любові до тебе…
єдиний наркотик,
                від якого не відмовляюсь…
неперевершена втіха…
тихо не буде – я голосно співаю…
лоскочу
          твої пальці
                волоссям й вустами…
Встане сонце й не стомиться… ніколи…
                …Інколи сокіл не відлітає…