Полотно Олiвець Олiя

Svyatoslav Synyavsky
«бачиш – синє море з білими баранцями хвиль?»
                Ганна Осадко

Синє море?  Ні, голубонько, воно - зелене,
Смарагдове…,     лазурове  чи стальне!
Не овечок з баранцями, а небесну піну 
гонять хвилі на скелясті береги…..
Берегиня вигляда вітрило руже –
оковид примружений тремтить
тятивою спущеного лука…
лодії сьогодні не прийдуть…
Луки набирають
соків, сонця,вітру.
Скелі віддають траві тепло.
Зачекай, зажди...
З повітря
прийде звістка
дощиком липневим...
Літепло у ночвах,
на причілку
до Його приходу
збережи…