Червоне Пальто

Svyatoslav Synyavsky
червоний капелюшок, в тон йому пальто на фоні золотого парку
                вже все колись було,
                в тоненьку шпарку місяць зазирав
                та зорив панну,
                яка у горностаєвім манто
                виходила на лови
                з горнятком порцеляновим на пару,
        у двох, на самім дні - настоянка болеголову та мандрагори сік
                для кварти мозельського…
                чи ж то не золотий був вік,
                в якому чоловік служив Прекрасній Дамі?