Свято Танцюючоi Сьомги з посвятою

Ни Но
to Л.Л. та С.О.

тонким передкраєм над прірвою
злого свята
яке відмічають стерв'ятники і трунарі
танцюється танець
під порвано-венне стакатто
...
без місця і дати
ногами із вати
на стелі палати
ледь-ледь дурнуватий
...
над прірвою
знизу
під зламаним небом
вгорі.


тонким передкраєм над прірвою
згубних збігів
із правом свободи, без права почути: "стій"
танцюється танець
на білих скелетах криги
...
щоб серце від снігу
розпачливим лихом
розтрощеним сміхом
розчуленим психом
...
над Тілом Любові
під Тілом Любові
в Ній.