вiдбитки сонця на пальцях

Ни Но
а речі є важливі, також речі є із пластику,
які не мають значення, які смакують штучністю,
і ще слова такої, знаєш, рідкісної влучності,
або багатозначності, ну як, скажімо, свастика.

а ще, наприклад, завтра у вікно моє постукають,
притисну цятку сонця до вікна тоненьким пальчиком,
така смілива вигляну, для того, щоб побачити
такого от несправжнього, просякнутого звуками...

і тут головне не думати,
бо тут головне - почати,
щоб зараз отак от взяти,
і вийти тебе зустрічати.

...у мене ж дев*ятий поверх...
...у мене ж на вікнах ґрати...

та тільки це не завжди суттєво.
правда.