Мисс Кисс

Надежда Радченко
- Мисс Кисс,
  Где вы вчера гуляли?            
- У Королевы
  В тронном зале.            
- Вы танцевали
  На балу?
- Нет, мышку
  Стерегла в углу.
      


Pussy cat, pussy cat,
where have you been?
I`ve been up to London
to look at the Queen.
Pussy cat, pussy cat,
what did you there?
I frightened a little mouse
under the chair.