Нiчого-нiкому-нiколи

Svyatoslav Synyavsky
коли я стрічаю у «снах своїх милих» тебе, милий Друже,
        не здужаю раптом, на хвильку якусь я клубочок
                втрачаю і котиться він , де алісум
                "в чарівному лісі"
                відлунням ледь чутним
                мені промовляє, що папороть квітне,
що в нас немовля є… у хащах густих…в непорочних глибинах
                в колисці з настурців, люпину та мальви
                маленька людина там бавиться світом,
                вогнями смарагду зігріта,
                вона ще не знає,
                що Раю немає, де sapience править
                де право на вбивство  - в ліцензії Кая,
                де Герди сльоза не вартує нічого
                бо вмерзла у кригу в країні
                «НІЧОГО
                -НІКОМУ
                -НІКОЛИ»