Замальовка

Svyatoslav Synyavsky
ніч - прозоро-холодна
та й Місяць не гріє
тільки світить відбитим промінням
осіннього Сонця,
жабуриння в ставочку зашерхло...
ікра - в оболонці
порцеляни тонкої із криги...
все завмерло, все спить,
лише мрії
не дають посивілій дитині заснути...