Mairamutic luis en spasum

Арсен Папян Дорвардович
Mairamutic luis en spasum
Veradarcov ases otaranum
Husher srdi hogu varder
Visor jardvac surb mexakner
Mi bur hoxi vra  doxum
Mi var hushi mech ases xachvum
Ax mi srdov amen angam mahanum
Ev hajord gisher aid veraprum
Verjin shoxi mej huis bntrum
bak achkere anverj bac pahum
Ev  shirimin srdi hogi varum
Luis im anhuis im surb korust
Cav isgan anmah anzusp
Du verj chunes ser im anmah
Tox luise go jamba darna
Hazar hazar orer gez kgtnen
Hazar darer ev mi varkiasn
Sere chuni vochmi chab u sahman
Nra hamareng meng cnvac
Nra cainoveng kiangi kochac
Baic nra korustnerin ases andarc
El dex chka u veradarc
Ax ser unes exi sirvac
Isk te lines otaracac
Mexavores astco araj
Amen srdi mej mek ser ka mi hush
Ases voch erknain mek mi luis
Te na atar vaxeci korcnes
Aranc nra tu ches apri
Tekuz tvi mej klines
Ax te atar kiangt lgi
Baic aid sirov amah klnes….