Эниемэ. На татарском языке

Талия Абитова
К;зне; аяз матур к;ненд;,
;нием ми;а яш;; к;че бирг;н
Булсада ачы тулгагында,
“Б;хетле булсын кызым”- диг;н.

Ниг;дер мин ;ни шулай уйлыйм,
Уллары;а бит б;хет, азрак тиг;н.
Шатланырмын ;тс;; офык буеннан,
Сыена алмам шул- юллар киселг;н.
                18.09.2009