Щоб менi хотiлось жити

Июльский Покой
Щоб мені хотілось жити
В цьому світові яснім,
Затули мене од вітру,
Добрим поглядом своїм.
Добрим поглядом, словами,
Щоб не тішились вітри,
Що дороги є між нами,
По яких нам не пройти.
Затули мене од вітру,
Віджени мою біду.
Хай своє квітуче літо
Я у пісню приведу.
Дорога моя людино,
Серед всіх сердечних змов
Ця довіра самотинна
трохи більша за любов...