Врода

Svyatoslav Synyavsky
"і пити каву з полином,
і прану пряну,"
.............Інґвар Олафсон

і пити каву з полином
як прану,
смакуючи кожнісінький ковток,
і пряний дим курищ багрянолистих кленів
точити крізь шпарини вікон...
вік он уже на сконі, тому
                живи,
                кохай,
                люби її
і кожен подих,
яким вона твою щоку зігріла...
ріллю життя перевертай -
мо' щось та вродить,
               вродить,
                вродить...