Как хорошо, что нет разлуки

Ольга Головенкина
Как хорошо, что нет разлуки,
что бесконечно долог день
и что не мне , ломая руки,
пережидать ночную тень,

что вся печаль от расставаний
на этот раз не для меня.
Разлуки нет, как нет свиданий
и нечто не на что менять.

Пою, смеюсь,бывает плачу,
обид все так же не храню.
И все еще себя дурачу
мечтой, что я тебя  люблю.
***
=========================================================
Ты пакiнь пацалунак свой мне
I павер што нiхто не скрадзе
Наш ланцуг – гэта тонкая нiць
Нам адно аднаго не зманiць
Хто ня чуў хай ня ведае той
Што ты мой прадсмяротны напой
Калi сон з неба кiнeкцца прэч
Болей хто з нас чакае сустрэч?
Можа ты, а калi гэта я ..?
Ненавiджу я слова гульня
Калi лiчаш, што толькi твая
Накануй мне другое iмя
Я ж убачу агень тваiх воч
Калi з плеч шаль апусцiць свой ноч
I блiжэй свежы вецер начны
I каханьне у расе не тапчы
Калi сонца нас знойдзе у сне
Шэптам нешта скажу я табе

Глечик   17.11.2013 16:14