Pro Vodu

Svyatoslav Synyavsky
                волоком, переметом, саком...
                в прозорій як сік небесний воді...
                діє риба, діє мушля, діє рак...і ловці діють так,
                як велить їм Господар Снів. знаками-колами-по-воді, дієсловами
             солодких утіх - поцілунками-втаємничених-вуст  на мосту в світанковім тумані
                такою манкою була вона,та  любов її, та кохання таке незгасиме
                бовваніють човни, верболіз, лепеха…молоком затопило луку,
                переярки на хрусткі простирадла гіпнотичного сну
                пробираємось ми крадькома-поодинці