Следующий шаг

Просто Ева
Письмо Богу лучше всего видно на крыльях стрекоз..
Если его написать росами с примесью масла роз
Еще оно хорошо дойдет,
 нарисованное на крыльях ласточек.. ветрами
И там везде..Пусть Вас хранит Бог..
Бог с Вами.



Bebe su svuda iste, na svim kontinentima i na svim stranama sveta. Bele, crne, ;ute, plavooke, crnooke, sme;eoke, kosooke, plave, crne, sme;e, ri;e, pegave, na zapadu, na istoku, severu ili jugu, u bogatim i siroma;nim zemljama, u bogatih ili u siroma;nih roditelja, leti i zimi, u jesen i u prole;e, bebe kme;e, gu;u, pi;ke u pelene, sisaju (to najvi;e vole), grgolje, smeju se, skre;u pa;nju na sebe i rastu.



Спасибо
Отдельная благодарность Душке Врховац.