Esta es lengua Armenia

Арсен Папян Дорвардович
Ancav elneg  ancav mnag
Astco garer mortvac husher
Urel lineg urel gnag
Tarin mek gisher inc aiceleg
Vorgan huiser cer mech maxvec
Vorkan barer anmitg darcan
Ev ain inch chkatarvec
Drner vorong el chen banan
Cer mech xtacrac orernen im
Vor veraprumem ases krkin
Cer mech amenne inch der es kam
Jakatagir surb ser ev nra surb gerezman
Amene due s amene du
Havatg karces xorgum hogu
Armatnerov ancial baic ev anmah
Serne astco shitak jamban
Hazar xosker shshnjacek
Hazar erger ergek mimianc
Baic lrutiunne imacek
Siro hamar angin mi ganc
Ais gisher meng klreng
Husheris het miasin
Hogov hogin ktesneng
Gerezmani  surb shirimin