Вiльна моя Украiна

Любовь Музыка
                “Вільна” моя Україна.

                Тепер ми вільні.Самі так хотіли.
                Понапускали в хату ворогів.
                Вони домівку рідну підпалили,
                Знедолили дітей наших,батьків.

                Голодні і чужі на своїх землях,
                Батрачім за копійку на панів.
                Життя,аж нічогісенько не значить,
                І гонять нас,як стадо баранів.

                В загін нас гонять- знайте своє місце!
                Мовчіть! Не то-відірвемо язик.
                “Вівчар” із-за кордона нами править,
                Повчає і грабує- він так звик.

                А наші паненята іноземцю
                Цілують п'яти,душі продають.
                Не тільки Батьківщину,но і тата
                За зелененькі гроші віддадуть.

                А ми дурні,словами дуже ситі,
                Паперами,що грошік їм ціна.
                І вірою,що в тих,хто владу має,
                Остання совість,може ще жива.

                Травень.1997р.