If someone hears me...

Светланка Подиреча
It's cold around from me -
There's nothing here
                To make my hands some warmer...
I just don't want to be...
My soul is ill and sear,
                My dreams become like hammer...

Oh, please, somebody! Look at my eyes!..
I wate, that you'll say: "She smile... But she cries!"

If I die -
Please, forgive me...
If I survive -
Please, don't leave me...

If someone hears me, let me know that...
Be lonely in a crowd - it's terribly and hard...

If I die -
Please, forgive me...
If I survive -
Please, don't leave me...