Ще не вмерла Украiна...

Любовь Музыка
                Ще не вмерла Україна.               

                "Ой,Тарасе,сину рідний!
                Леся,донечко моя!,"-
                Так взиває Україна,
                Слава Богу, ще жива!
                "Ще не вмерла!"-гімн співають,
                А самі,як вороги,
                Свою Матінку грабують,
                Довели вже до ганьби.
                В путах вся,як в рабстві дівка.
                Все покрали,що змогли.
                За кордонами жирують,
                Живуть в "хатинках",як коти.
                А народ,як років 300,
                У рабстві шляхти прозяба,
                У рабстві далекої країни,
                Що качає всім права!
                "Україна-не Росія",-
                Нас повчають паничі.
                Закували нас у пута,
                Від "свободи"-хоть кричі!
                А пани глузують тільки,
                Думають,що ми дурні.
                Обіцянками годують,
                Щоб ми "краще" зажили.
                Кажуть нам,що рік від року,
                Україна процвіта,
                Багатіє,дородніє,
                А вона вже,ледь жива!
                Люди добрі,схаменіться!
                Ситий-ворог батраку.
                Треба їх саджать за грати,
                А не в крісла "на верху".
                Бо не люблять Україну
                Не вони,не їх сини.
                Їм скарбів від неї треба,
                Щоб пухніли гаманці.
                Ой,Тарасе,ти все бачишь!
                Порятунок де,скажи?
                Щоб в своїй країні діти
                Рабами панства не були?!

                7.09.2000р.