Ми -пани...

Любовь Музыка
                Ми- "пани", хочь і голодні,
                І пустий наш гаманець.
                А "батьки наші народні",
                Розжеріли надурнець.
                Вони служать нам на славу!
                Всіх знедолили в кінець.
                І розкрали всю Державу.
                Хай усіх поб'є їх грець!
               
                Січень,2001р.